Wie zijn we

 

Sens.ùs World heeft een innovatieve filosofie op het gebied van diensten en producten die u kunnen helpen bij het vinden van all-round oplossingen in uw beroep als kapper.

De filosofie van Sens.ùs strekt zich ook uit tot de primaire basis behoefte van uw klanten, waarbij uiterlijke verzorging wordt ingezet als een middel om zich goed te voelen over zichzelf en de wereld om hen heen. Bij Sens.ùs World maak je deel uit van een hechte groep van professionals die klaar staan om je op elk moment te helpen.

Sens.ùs World beschikt over de knip-/kleurmode collecties die het Sens.ùs Team periodiek creëert met non-professional modellen, bewust gekozen zodat uw klanten zich met deze modellen kan identificeren.

Het Sens.ùs team organiseert in samenwerkingen met Global Academy workshops gedurende het jaar waarin u met eigen hand de gepresenteerde collecties kan recreëren. Bij Sens.ùs is Global Academy  de beste manier om de door hun ontwikkelde Winning Working Method te verwerven. Een methode waarmee jij en je medewerkers jezelf op de voorgrond kunnen plaatsen wat betreft stijl, techniek, creativiteit en communicatie.

Sens.ùs World wordt aangevuld met de aanwezigheid van drie professionele producten. Technische, verzorgende en stylingproducten. Deze producten zijn vervaardigd met ethiek en met respect voor mens en natuur.

Global Academy en het Sens.ùs team gebruiken deze producten altijd effectief en zullen er zijn om u te voorzien van instructies, advies en hulp om de gewenste resultaten te bereiken en om een eventueel probleem op te lossen.

Sens.ùs World biedt ook mogelijkheden om naar het buitenland te reizen om internationale vergaderingen bij te wonen die uw professionaliteit enorm zullen versterken.

Word lid van deze nieuwe wereld! Bij Sens.ùs World krijgen u en uw klanten de kans om een transformatie te ondergaan. Ze zullen comfortabeler zijn met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen.

 

 

 

Ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om de juiste partners te kiezen. De goede relaties die we hebben opgebouwd en het vertrouwen in onze leveranciers stellen ons in staat om aan uw behoeften te kunnen voldoen. Onze primaire doelstelling is inderdaad om onze partnerschappen te versterken en onze ideeën, middelen en wereldwijde expertise te delen om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

ilovesensus