SENS.ÙS MAN

 

Sens.ùs MAN is de code voor mannen. 

Het is de code om te communiceren, de code om zich geliefd te voelen, de code voor mannen met een persoonlijke levensstijl die hoewel ze zich bewust zijn van de veranderende wereld zich niets aantrekken van mode en rages.

Sens.ùs MAN is een reeks kleuringsproducten voor mannen. Het zijn PPD vrije formules die zacht zijn voor het haar, beschikbaar in een select aantal tinten. Geeft een natuurlijk effect en een 100% grijsdekking. 

Net zo gemakkelijk te gebruiken als een shampoo. Laat het professioneel aanbrengen bij de kapper of behandel het haar zelf onder de douche. Het is een reeks geavanceerde, hoogwaardige producten die zijn ontwikkeld voor eersteklas onderhoud, intensieve hydratatie en stijl.

Het product heeft een bereik tot totaal zwart, maar kan ook een kleurtoon herstellen. Het houdt het haar zacht, geeft energie en bevat een subtiel anti-aging effect. 

Dit unieke, modulaire proces geeft volledige controle over het uiteindelijke effect (1 tot 10 min. ontwikkelingstijd) en voorkomt een duidelijk geverfd uiterlijk. Geschikt voor elke leeftijd en levert altijd een zo’n natuurlijk mogelijk effect op.

TAURINE is een aminozuur dat het verouderingsproces vertraagd. Deze eigenschap samen met de intense ENERGIZER helpt het haar te versterken en geeft de haarvezels weer nieuwe vitaliteit. De TAURINE in onze producten is niet van dierlijk oorsprong.